O nama

Rođendaonica "Mrak Klub" se druži sa decom već 7 godina i jedna je od prvootvorenih rođendaonica u Novom Sadu. Kroz ovaj niz godina je Mrak Klub postao „kultno“ mesto i jedan od najpopularnijih klubova za proslavu dečijih rođendana.

Rođendaonica “Mrak Klub“ postavlja nove standarde dečijih proslava rođendana kao i zabave za decu i odrasle. Ukoliko vaše dete želi orginalnu, zabavnu, neobičnu proslavu rođendana uz konstantnu animaciju i raznolike igre, onda je „Mrak Klub“ pravo mesto za vas.

Naš klub organizuje "MRAK" žurke i proslave rođendana za decu od 1-14 godina. Deca se zabavljaju uz zajedničke muzičke igre, takmičenje između ekipa, raspevani deo programa (karaoke)...

Rođendaonica "Mrak Klub" vam nudi prijatan ambijent u kojem će Vaši gosti uživati, a Vaša deca uz naš profesionalni tim animatora imati nezaboravno slavlje.

Prostorije "Mrak Kluba" su klimatizovane i opremljene vrhunskim ozvučenjem i modernim osvetljenjem. Pored odlične zabave "Mrak Klub" pruža i usluge keteringa, balon dekoracije, mađioničara, pinjata, snimanja rođendana, rođendanskih bukova, dim-balon-sneg mašine, Sony Play Station 3, razni pokloni za drugare...

Raspolažemo i besplatnim parkingom.

Slavljenik/ca, pored rođendanskog poklona dobija i CD sa fotografijama rođusa, a za sve goste obezbedili smo "MRAK" pozivnice. 

 

 

UA-37462408-1